Frittata met groene-aspergetips
Blikvanger tijdens het ontbijt: frittata met groene-aspergetips.
Aan de slag
Snijd de bieslook fijn.
Klop de eieren los met de melk, de helft van de bieslook, peper en eventueel zout.
Verhit de boter in een kleine koekenpan en voeg het eimengsel toe. Verdeel de aspergetips in een waaiervorm erover. Doe de deksel op de pan en laat in ca. 15 min. op laag vuur gaar worden.
Neem de omelet uit de pan en snijd in 8 punten. Garneer met de achtergehouden bieslook.
Frittata met groene-aspergetips
Blikvanger tijdens het ontbijt: frittata met groene-aspergetips.
null personen
115 kcal
5 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Snijd de bieslook fijn.
Klop de eieren los met de melk, de helft van de bieslook, peper en eventueel zout.
Verhit de boter in een kleine koekenpan en voeg het eimengsel toe. Verdeel de aspergetips in een waaiervorm erover. Doe de deksel op de pan en laat in ca. 15 min. op laag vuur gaar worden.
Neem de omelet uit de pan en snijd in 8 punten. Garneer met de achtergehouden bieslook.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
10 g verse bieslook
6 scharreleieren
75 ml halfvolle melk
25 g ongezouten roomboter
100 g groene aspergetips