Roerbak van vega shoarma, paprika & teriyaki
Een snel recept dat binnen 10 minuten op tafel staat? Check!
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en bak de shoarma 1 min. Voeg de roerbakgroente, teriyakisaus en sojasaus toe en bak 8 min. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min.
Serveer de roerbak met de rijst. Bestrooi met het sesamzaad.
Roerbak van vega shoarma, paprika & teriyaki
Een snel recept dat binnen 10 minuten op tafel staat? Check!
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en bak de shoarma 1 min. Voeg de roerbakgroente, teriyakisaus en sojasaus toe en bak 8 min. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min.
Serveer de roerbak met de rijst. Bestrooi met het sesamzaad.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte snelkookrijst
3 bosuitjes
2 el sesamolie
350 g vega shoarma
800 g koelverse Hollandse roerbakgroente zoete puntpaprika sperziebonen
100 ml woksaus teriyaki
2 el sojasaus
1 el wit sesamzaad