Kaasfondue met broccoli & brood
Kaasfondue met witte wijn, brood en éxtra veel groente. Perfect voor een romantische avond!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de stokbroden ca. 10 min. op een rooster in het midden van de oven.
Veeg ondertussen de champignons schoon met keukenpapier. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. op hoog vuur. Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli 3 min. en giet af.
Halveer de teen knoflook en wrijf de kaasfonduepan ermee in. Doe de wijn in de fonduepan of pan met dikke bodem en breng op middelhoog vuur tegen de kook aan. Voeg de Zaanlander kaasfondue toe en roer tot er een samenhangend mengsel ontstaat. Breng op smaak met de nootmuskaat en peper.
Snijd het brood in stukjes en serveer samen met de broccoli, champignons en cherrytomaten bij de kaasfondue.
Kaasfondue met broccoli & brood
Kaasfondue met witte wijn, brood en éxtra veel groente. Perfect voor een romantische avond!
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
10 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de stokbroden ca. 10 min. op een rooster in het midden van de oven.
Veeg ondertussen de champignons schoon met keukenpapier. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. op hoog vuur. Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli 3 min. en giet af.
Halveer de teen knoflook en wrijf de kaasfonduepan ermee in. Doe de wijn in de fonduepan of pan met dikke bodem en breng op middelhoog vuur tegen de kook aan. Voeg de Zaanlander kaasfondue toe en roer tot er een samenhangend mengsel ontstaat. Breng op smaak met de nootmuskaat en peper.
Snijd het brood in stukjes en serveer samen met de broccoli, champignons en cherrytomaten bij de kaasfondue.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 stuks robuust demi baguette wit
400 g champignons
1 el milde olijfolie
1 stronk broccoli
1 teen knoflook
250 ml witte wijn
600 g Zaanlander fondue
1 g gemalen nootmuskaat
250 g cherrytomaten
Dit heb je nodig
keukenpapier
kaasfonduepan