Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans
In no time staat deze bonenschotel met de bijzondere smaak van rapini en makreel bij je op tafel!
Aan de slag
Snijd de tenen knoflook fijn en de tomaten in blokjes. Verhit de olie in de grote hapjespan en bak de tomaten en knoflook 5 min. op laag vuur.
Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet en spoel af met koud stromend water. Voeg de roerbakgroente, bonen en tijm toe en bak 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.
Verdeel over diepe borden. Verwijder het vel van de makreel en verdeel in stukken erover.
Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans
In no time staat deze bonenschotel met de bijzondere smaak van rapini en makreel bij je op tafel!
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tenen knoflook fijn en de tomaten in blokjes. Verhit de olie in de grote hapjespan en bak de tomaten en knoflook 5 min. op laag vuur.
Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet en spoel af met koud stromend water. Voeg de roerbakgroente, bonen en tijm toe en bak 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.
Verdeel over diepe borden. Verwijder het vel van de makreel en verdeel in stukken erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
4 tomaten
2 el milde olijfolie
800 g black eyed bonen
800 g Italiaanse roerbak rapini pompoen kastanjechampignons
2 g gedroogde tijm
165 g gerookte makreelfilet