Pittige pastasalade met kip, mango en komkommer
Met deze exotische pastasalade haal je even de zon in huis. Eten en wegdromen maar!
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
Halveer ondertussen de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Halveer de repen in de breedte. Snijd de komkommers in de lengte in 4 parten en halveer in de breedte. Verwijder de steelaanzet van de rode peper en snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de peterselie fijn.
Meng de kip-mangosalade door de pasta. Verdeel de paprika, komkommer, stukjes mango en peterselie erover en schep voorzichtig erdoor. Bestrooi met de rode-peperringen.
Pittige pastasalade met kip, mango en komkommer
Met deze exotische pastasalade haal je even de zon in huis. Eten en wegdromen maar!
null personen
415 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
Halveer ondertussen de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Halveer de repen in de breedte. Snijd de komkommers in de lengte in 4 parten en halveer in de breedte. Verwijder de steelaanzet van de rode peper en snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de peterselie fijn.
Meng de kip-mangosalade door de pasta. Verdeel de paprika, komkommer, stukjes mango en peterselie erover en schep voorzichtig erdoor. Bestrooi met de rode-peperringen.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g penne
1 rode paprika
4 snoepkomkommers
1 rode peper
10 g verse krulpeterselie
175 g Johma kip-mangosalade
275 g verse zongerijpte mangostukjes