Wortelsoep met kokosyochurt, peterselie en pecannoten
bewaar
bewaar

Wortelsoep met kokosyochurt, peterselie en pecannoten

Snijden, koken, pureren, en voilà: een romige wortelsoep.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil en snijd de winterpenen in stukken van 2 cm. Breng samen met het water en de groentebouillon in een soeppan aan de kook en laat 10 min. met de deksel op de pan op laag vuur koken. Neem de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met de gembersiroop.

Roer ondertussen de kokosyochurt los en snijd de pecannoten en de peterselie fijn. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en snijd de vrucht in parten.

Schep de soep in diepe borden en verdeel de yochurt, noten, peterselie en het limoenrasp erover. Serveer de limoenparten erbij.

algemeenIs de veganistische groentebouillon van Knorr niet verkrijgbaar bij jouw supermarkt? Gebruik dan (per 4 personen) 3 el gistvrije bouillonpoeder (potje 125 g, Bio Today).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wortelsoep met kokosyochurt, peterselie en pecannoten

Snijden, koken, pureren, en voilà: een romige wortelsoep.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig