Chiapudding met framboos
Wist je dat chia zorgt voor een pudding effect? Alleen een nachtje laten staan en je hebt een heerlijk ontbijt (to go)!
Aan de slag
Druk 100 g frambozen (per 4 porties) in een diep bord plat met een vork. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng het chiazaad met de kokosmelk, het water, de ahornsiroop en 1 el limoensap.
Meng de helft van de chiapudding met de geplette frambozen. Dek de roze chiapudding en witte chiapudding los van elkaar af met vershoudfolie en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Verdeel de roze chiapudding over de glazen. Verdeel hierover de witte chiapudding. Verdeel de granola, het limoenrasp en de rest van de frambozen over de pudding.
Chiapudding met framboos
Wist je dat chia zorgt voor een pudding effect? Alleen een nachtje laten staan en je hebt een heerlijk ontbijt (to go)!
nagerecht
null personen
290 kcal
5 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Druk 100 g frambozen (per 4 porties) in een diep bord plat met een vork. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng het chiazaad met de kokosmelk, het water, de ahornsiroop en 1 el limoensap.
Meng de helft van de chiapudding met de geplette frambozen. Dek de roze chiapudding en witte chiapudding los van elkaar af met vershoudfolie en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Verdeel de roze chiapudding over de glazen. Verdeel hierover de witte chiapudding. Verdeel de granola, het limoenrasp en de rest van de frambozen over de pudding.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
140 g verse frambozen
½ limoen
60 g chiazaad
200 ml kokosmelk
300 ml water
1 el ahornsiroop
6 el Eat Natural super granola amandel-zaden
Dit heb je nodig
vershoudfolie