Tiramisu zonder ei
Zeg jij Italië? Dan zeggen wij tiramisu!
Aan de slag
Meng met een garde de mascarpone goed door de gecondenseerde melk tot een glad mengsel. Klop in een andere kom de slagroom stijf. Spatel de mascarpone in delen door de slagroom.
Verdeel de helft van de café noir koekjes met de koffiekant naar beneden over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de helft van het mascarponemengsel erover en bestrooi door de theezeef de helft van de cacao. Herhaal dit proces en laat minimaal 5 uur afgedekt in de koelkast opstijven.
Tiramisu zonder ei
Zeg jij Italië? Dan zeggen wij tiramisu!
nagerecht
null personen
380 kcal
20 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Meng met een garde de mascarpone goed door de gecondenseerde melk tot een glad mengsel. Klop in een andere kom de slagroom stijf. Spatel de mascarpone in delen door de slagroom.
Verdeel de helft van de café noir koekjes met de koffiekant naar beneden over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de helft van het mascarponemengsel erover en bestrooi door de theezeef de helft van de cacao. Herhaal dit proces en laat minimaal 5 uur afgedekt in de koelkast opstijven.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g mascarpone
100 g gecondenseerde melk in blik
250 ml verse slagroom
200 g café noir
1 el cacaopoeder
Dit heb je nodig
ovenschaal (15 x 25cm)
theezeefje