Makkelijke gevulde paprika’s met tuna melt
Tuna melt meets gevulde paprika! Makkelijk gemaakt, ze staan namelijk al met 10 minuten in de oven.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de paprika’s in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en leg met de open kant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Snipper de uien. Rasp de cheddar. Laat de tonijn uitlekken maar bewaar 1 el olie (per 4 personen). Meng de bloemkoolrijst met de tonijn, de olie van de tonijn, ui, 50 g cheddar (per 4 personen), peper en eventueel zout.
Vul de paprika’s met het tonijnmengsel. Verdeel er de rest van de cheddar over. Bak de paprika’s in het midden van de voorverwarmde oven in 15 min. gaar.
Makkelijke gevulde paprika’s met tuna melt
Instructievideo - 00:21 min.
Makkelijke gevulde paprika’s met tuna melt
Tuna melt meets gevulde paprika! Makkelijk gemaakt, ze staan namelijk al met 10 minuten in de oven.
hoofdgerecht
null personen
320 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de paprika’s in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en leg met de open kant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Snipper de uien. Rasp de cheddar. Laat de tonijn uitlekken maar bewaar 1 el olie (per 4 personen). Meng de bloemkoolrijst met de tonijn, de olie van de tonijn, ui, 50 g cheddar (per 4 personen), peper en eventueel zout.
Vul de paprika’s met het tonijnmengsel. Verdeel er de rest van de cheddar over. Bak de paprika’s in het midden van de voorverwarmde oven in 15 min. gaar.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 rode paprika's
2 rode uien
150 g Cheddar Tophat 48+
320 g tonijnstukken in olijfolie
200 g koelverse bloemkoolrijst
Dit heb je nodig
bakpapier