Eton mess trifle
bewaar
bewaar

Eton mess trifle

Welk toetje is gemaakt om te delen? De eton mess, natuurlijk.

25 min. bereiden / 30 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Doe het bevroren fruit samen met ⅔ van de suiker in een steelpan en verwarm 15 min. op laag vuur. Zet het vuur uit en laat minimaal 30 min. afkoelen.

Klop de slagroom met de rest van de suiker stijf. Breek de meringues in stukken. Verdeel de helft over de bodem van de glazen schaal of de glazen. Verdeel eerst de helft van de fruitsaus en dan de helft van de slagroom erover. Herhaal deze lagen met de rest van de meringues, de rest van de fruitsaus en de rest van de slagroom.

variatietipJe kunt ook merinquettes vanille gebruiken voor deze trifle
serveertipGarneer de trifle met muntblaadjes.
bewaartipJe kunt de fruitsaus 5 dagen van tevoren maken.

Eton mess trifle

Instructievideo - 00:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Eton mess trifle

Welk toetje is gemaakt om te delen? De eton mess, natuurlijk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig