Courgette bruschetta koolhydraatarm
We vervangen het brood voor geroosterde plakjes courgette.
Aan de slag
Snijd de courgette in 16 schuine plakken van 1 cm dik. Verhit de grillpan zonder olie of boter. Besmeer de plakken met de olijfolie en grill ze 2 min. keer halverwege.
Snijd ondertussen de ansjovis zo fijn mogelijk, snijd de rozijnen kleiner en schep in een kom. Laat de paprikareepjes uitlekken, snijd in stukjes van 1 cm en doe samen met 1 el vocht ook in de kom. Meng alles door elkaar Beleg de gegrilde courgettes met de paprika-tapenade.
Courgette bruschetta koolhydraatarm
We vervangen het brood voor geroosterde plakjes courgette.
voorgerecht
null porties
30 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de courgette in 16 schuine plakken van 1 cm dik. Verhit de grillpan zonder olie of boter. Besmeer de plakken met de olijfolie en grill ze 2 min. keer halverwege.
Snijd ondertussen de ansjovis zo fijn mogelijk, snijd de rozijnen kleiner en schep in een kom. Laat de paprikareepjes uitlekken, snijd in stukjes van 1 cm en doe samen met 1 el vocht ook in de kom. Meng alles door elkaar Beleg de gegrilde courgettes met de paprika-tapenade.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
2 el milde olijfolie
3 ansjovisfilets in olijfolie
2 el rozijnen
100 g rode en gele gegrilde-paprikareepjes in pot
Dit heb je nodig
grillpan