Volkorennacho's met tomatensalsa en 30+ kaas
bewaar
bewaar

Volkorennacho's met tomatensalsa en 30+ kaas

Healthy-ish zelfgemaakte nacho's! Comfort food dat je kan blijven eten.

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de tortilla’s op elkaar en snijd de stapel kruislings door tot je 8 driehoeken hebt van 4 lagen. Verdeel de driehoeken over een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de picadillo met de olijfolie en bestrijk de driehoekjes ermee. Bak in het midden van de oven in 6-7 min. krokant.

Maak ondertussen de salsa. Snijd de snoeptomaten in parten en de bosui in dunne ringen. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de helft van de vrucht uit. Meng door de salsa. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Neem de tortilla’s uit de oven verdeel de kaas erover. Bak nog ca. 3 min. in de oven. Verdeel de tomatensalsa over de tortilla's. Serveer direct.

serveertipServeer de nacho’s zo op de bakplaat.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorennacho's met tomatensalsa en 30+ kaas

Healthy-ish zelfgemaakte nacho's! Comfort food dat je kan blijven eten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig