Volkorennacho's met tomatensalsa en 30+ kaas
Healthy-ish zelfgemaakte nacho's! Comfort food dat je kan blijven eten.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de tortilla’s op elkaar en snijd de stapel kruislings door tot je 8 driehoeken hebt van 4 lagen. Verdeel de driehoeken over een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de picadillo met de olijfolie en bestrijk de driehoekjes ermee. Bak in het midden van de oven in 6-7 min. krokant.
Maak ondertussen de salsa. Snijd de snoeptomaten in parten en de bosui in dunne ringen. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de helft van de vrucht uit. Meng door de salsa. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Neem de tortilla’s uit de oven verdeel de kaas erover. Bak nog ca. 3 min. in de oven. Verdeel de tomatensalsa over de tortilla's. Serveer direct.
Volkorennacho's met tomatensalsa en 30+ kaas
Healthy-ish zelfgemaakte nacho's! Comfort food dat je kan blijven eten.
null personen
325 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de tortilla’s op elkaar en snijd de stapel kruislings door tot je 8 driehoeken hebt van 4 lagen. Verdeel de driehoeken over een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de picadillo met de olijfolie en bestrijk de driehoekjes ermee. Bak in het midden van de oven in 6-7 min. krokant.
Maak ondertussen de salsa. Snijd de snoeptomaten in parten en de bosui in dunne ringen. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de helft van de vrucht uit. Meng door de salsa. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Neem de tortilla’s uit de oven verdeel de kaas erover. Bak nog ca. 3 min. in de oven. Verdeel de tomatensalsa over de tortilla's. Serveer direct.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 La Morena volkoren tortilla's klein
2 tl picadillo
3 el milde olijfolie
250 g snoeptomaatjes
1 bosui
1 limoen
100 g De Zaanse Hoeve mild 30+ geraspt