Bellini (met perzik uit blik)
bewaar
bewaar

Bellini (met perzik uit blik)

Bellini maken: geen verse perzik, geen probleem! Met perziken op siroop en een vleugje kersenlikeur kun je alsnog een lekkere bellini maken

10 min. bereiden

2 ingrediënten

Aan de slag

Doe de perziken uit blik in een hoge beker en pureer met een staafmixer. Zet 10 min. in de vriezer. Neem de champagne­ flûtes en doe in elk glas 2 el perzikpuree. Verdeel de prosecco over de glazen en roer door.

combinatietipVoor de smaak kun je voor het serveren eventueel nog een paar druppels Luxardo Marashino kersenlikeur toevoegen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bellini (met perzik uit blik)

Bellini maken: geen verse perzik, geen probleem! Met perziken op siroop en een vleugje kersenlikeur kun je alsnog een lekkere bellini maken

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig