Pizza bianca met truffelmascarpone
Vervang tomatensaus met truffelmascarpone en je pizza hart gaat nog harder kloppen.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg met het bijgeleverde bakpapier uit op een bakplaat.
Meng de mascarpone met de helft van de tapenade en bestrijk de pizzabodem ermee. Bak de pizza ca. 20 min. in het midden van de oven.
Neem de pizza uit de oven en verdeel de rest van de tapenade erover. Scheur de ham in stukjes en verdeel samen met de rucola over de pizza. Snijd in 8 punten en serveer.
Pizza bianca met truffelmascarpone
Vervang tomatensaus met truffelmascarpone en je pizza hart gaat nog harder kloppen.
null personen
340 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg met het bijgeleverde bakpapier uit op een bakplaat.
Meng de mascarpone met de helft van de tapenade en bestrijk de pizzabodem ermee. Bak de pizza ca. 20 min. in het midden van de oven.
Neem de pizza uit de oven en verdeel de rest van de tapenade erover. Scheur de ham in stukjes en verdeel samen met de rucola over de pizza. Snijd in 8 punten en serveer.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
230 g koelvers pizzadeeg rond en dun
150 g mascarpone
2 el truffel-paddenstoelentapenade
50 g gerookte achterham
25 g rucola