Pizza bianca met truffelmascarpone
bewaar
bewaar

Pizza bianca met truffelmascarpone

Vervang tomatensaus met truffelmascarpone en je pizza hart gaat nog harder kloppen.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg met het bijgeleverde bakpapier uit op een bakplaat.

Meng de mascarpone met de helft van de tapenade en bestrijk de pizzabodem ermee. Bak de pizza ca. 20 min. in het midden van de oven.

Neem de pizza uit de oven en verdeel de rest van de tapenade erover. Scheur de ham in stukjes en verdeel samen met de rucola over de pizza. Snijd in 8 punten en serveer.

variatietipKoelvers pizzadeeg rond en dun is niet in elke Albert Heijn-winkel verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl of vervang het door een bloemkoolbodem (Magioni).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizza bianca met truffelmascarpone

Vervang tomatensaus met truffelmascarpone en je pizza hart gaat nog harder kloppen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig