Pizza marinara
Less is more bij deze smaakvolle pizza's met ansjovis.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de knoflook zo fijn mogelijk.
Verdeel de pastasaus over de bloemkool- pizzabodems. Bestrooi met de oregano en verdeel de fijngesneden knoflook erover. Laat de ansjovisfilets uitlekken en verdeel ze over de pizza’s.
Leg 1 pizza op een met bakpapier beklede bakplaat en 1 pizza op een ovenrooster en bak onder elkaar ca. 15 min. in de oven. Wissel de pizza’s halverwege van positie.
Pizza marinara
Less is more bij deze smaakvolle pizza's met ansjovis.
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de knoflook zo fijn mogelijk.
Verdeel de pastasaus over de bloemkool- pizzabodems. Bestrooi met de oregano en verdeel de fijngesneden knoflook erover. Laat de ansjovisfilets uitlekken en verdeel ze over de pizza’s.
Leg 1 pizza op een met bakpapier beklede bakplaat en 1 pizza op een ovenrooster en bak onder elkaar ca. 15 min. in de oven. Wissel de pizza’s halverwege van positie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
225 g verse pastasaus napolitana
2 bloemkoolpizzabodems
2 tl gedroogde oregano
45 g ansjovisfilets in olie in blik
Dit heb je nodig
bakpapier