Krieltjessalade met rivierkreeftjes & romige bieslookmayo
bewaar
bewaar

Krieltjessalade met rivierkreeftjes & romige bieslookmayo

Aardappelsalade die in nog geen halfuur op tafel staat

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de ongeschilde krieltjes en kook ze in 12 min. gaar. Giet af en laat afkoelen.

Snijd ondertussen de radijs in plakjes. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Snijd de bieslook fijn en meng met een ½ el citroensap (per 4 personen) en de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de courgette. Doe ze in een kom, schep om met de olie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Verhit de grillpan zonder olie en boter en gril de courgettelinten in delen 3 min. Keer halverwege.

Meng de courgettelinten voorzichtig met de krieltjes en radijsplakjes. Verdeel over een schaal en verdeel de rivierkreeftjes over de salade. Besprenkel met de bieslook mayonaise.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krieltjessalade met rivierkreeftjes & romige bieslookmayo

Aardappelsalade die in nog geen halfuur op tafel staat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig