Bloemkoolschaapjes
Zó schattig, dat je bijna zou vergeten dat je ze ook op kunt eten.
10 min. bereiden
4 ingrediënten
Aan de slag
Maak met een scherp mesje in 4 olijven aan weerszijden van het gat inkepingen voor de ogen. Druk hier aan elke kant een pijnboompit in. Snijd de laatste olijf in 8 partjes, dit worden de oortjes. Steek bovenop in elk bloemkoolroosje 2 cocktailprikkers en prik hier het hoofdje op. Duw de olijfpartjes als oortjes in het gat van de olijf. Rijg de rozijnen aan 16 cocktailprikkers. Steek in elk lijfje van bloemkool 4 cocktailprikkers als poten.
Bloemkoolschaapjes
Zó schattig, dat je bijna zou vergeten dat je ze ook op kunt eten.
null porties
10 min. bereiden
Aan de slag
Maak met een scherp mesje in 4 olijven aan weerszijden van het gat inkepingen voor de ogen. Druk hier aan elke kant een pijnboompit in. Snijd de laatste olijf in 8 partjes, dit worden de oortjes. Steek bovenop in elk bloemkoolroosje 2 cocktailprikkers en prik hier het hoofdje op. Duw de olijfpartjes als oortjes in het gat van de olijf. Rijg de rozijnen aan 16 cocktailprikkers. Steek in elk lijfje van bloemkool 4 cocktailprikkers als poten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 zwarte olijf zonder pit
8 pijnboompitten
200 g bloemkool
40 g rozijnen
Dit heb je nodig
cocktailprikkers