Auberginesalade met krokante rösti
bewaar
bewaar

Auberginesalade met krokante rösti

Heerlijke lauwwarme salade met zelfgemaakte tomatensalsa en een gekookt eitje. Dat wordt genieten.

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aubergines in de lengte in plakken van een ½ cm. Bestrijk de snijkanten met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de aubergine in delen in 8 min. gaar. Keer halverwege. Verwarm ondertussen de Airfryer voor op 200 °C. Snijd de trostomaten in blokjes van een ½ cm. Snipper de ui, snijd de peterselie fijn en pers 1 citroen uit. Meng de tomaat met de ui, ⅔ van de peterselie en 1 el citroensap. Breng de tomatensalsa op smaak met peper en eventueel zout

Bak de rösti mini's volgens de aanwijzingen op de verpakking in de Airfryer. Kook ondertussen de eieren 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze. Meng de mayonaise met het water en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de aubergine over een schaal, schep de tomatensalsa erover en leg de eieren en rösti mini erop. Garneer met de rest van de peterselie en besprenkel met de mayonaise.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Auberginesalade met krokante rösti

Heerlijke lauwwarme salade met zelfgemaakte tomatensalsa en een gekookt eitje. Dat wordt genieten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig