Volkorenpasta met spinazie en tonijn
De penne serveer je met een tomatensaus met spinazie en tonijn: bueno!
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Doe de pasta, groente, gepelde tomaten en knoflook in een soeppan.
Schenk het kokende water erbij, breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. zonder de deksel op de pan koken. Roer regelmatig zodat de pasta niet plakt.
Ris ondertussen de naaldjes en blaadjes van de takjes kruiden, snijd fijn en schep door de pasta. Laat de tonijn uitlekken.
Voeg in de laatste 2 min. de spinazie in delen toe. Zet het vuur uit en schep de tonijn erdoor.
Volkorenpasta met spinazie en tonijn
De penne serveer je met een tomatensaus met spinazie en tonijn: bueno!
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Doe de pasta, groente, gepelde tomaten en knoflook in een soeppan.
Schenk het kokende water erbij, breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. zonder de deksel op de pan koken. Roer regelmatig zodat de pasta niet plakt.
Ris ondertussen de naaldjes en blaadjes van de takjes kruiden, snijd fijn en schep door de pasta. Laat de tonijn uitlekken.
Voeg in de laatste 2 min. de spinazie in delen toe. Zet het vuur uit en schep de tonijn erdoor.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
300 g volkoren penne rigate
450 g macaroni-spaghettigroente
850 ml Mutti San Marzano tomaten in blik
500 ml kokend water
25 g verse Italiaanse kruiden
320 g tonijn in water in blik
400 g verse spinazie