Volkorentosti met biet en geitenkaas
Deze keer geen ham en kaas, maar geitenkaas en biet. Verrassend lekker!
Aan de slag
Verkruimel de geitenkaas en verdeel over de helft van de sneetjes brood. Meng de bietjes met de balsamico en verdeel over de geitenkaas. Hak de walnoten grof en verdeel erover.
Dek af met de rest van de sneetjes brood en druk aan. Bak de tosti’s in in het tosti-ijzer zonder olie of in een koekenpan met de olie. Snijd schuin doormidden en serveer direct.
Volkorentosti met biet en geitenkaas
Instructievideo - 00:18 min.
Volkorentosti met biet en geitenkaas
Deze keer geen ham en kaas, maar geitenkaas en biet. Verrassend lekker!
null personen
325 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verkruimel de geitenkaas en verdeel over de helft van de sneetjes brood. Meng de bietjes met de balsamico en verdeel over de geitenkaas. Hak de walnoten grof en verdeel erover.
Dek af met de rest van de sneetjes brood en druk aan. Bak de tosti’s in in het tosti-ijzer zonder olie of in een koekenpan met de olie. Snijd schuin doormidden en serveer direct.
algemeen:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g chavroux frais nature 45+ kaas
4 sneetjes volkorenvloerbrood
100 g biet julienne
1 el balsamicoazijn
15 g ongezouten walnoten
½ el arachideolie
Dit heb je nodig
tostiapparaat