Volkorentosti met biet en geitenkaas
bewaar
bewaar

Volkorentosti met biet en geitenkaas

Deze keer geen ham en kaas, maar geitenkaas en biet. Verrassend lekker!

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verkruimel de geitenkaas en verdeel over de helft van de sneetjes brood. Meng de bietjes met de balsamico en verdeel over de geitenkaas. Hak de walnoten grof en verdeel erover.

Dek af met de rest van de sneetjes brood en druk aan. Bak de tosti’s in in het tosti-ijzer zonder olie of in een koekenpan met de olie. Snijd schuin doormidden en serveer direct.

algemeenDe balsamicoazijn is een ‘dagkeuze’ en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je eten volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, dan kun je per dag 3 tot 5 keer iets kleins (de ‘dagkeuze’) buiten de Schijf kiezen.
variatietipOok lekker met geraspte bietjes i.p.v. bietjulienne.

Volkorentosti met biet en geitenkaas

Instructievideo - 00:18 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorentosti met biet en geitenkaas

Deze keer geen ham en kaas, maar geitenkaas en biet. Verrassend lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig