Volkorentonijnsandwich
De tonijn breng je op smaak met tomatenpuree en ui en serveer je op een volkorenbroodje. Lekker!
Aan de slag
Doe de tonijn en de helft van de olie uit het blikje in een kom en meng de tomatenpuree erdoor. Snipper de kleine rode ui zo fijn mogelijk en voeg toe aan de tonijn. Snijd de appel in 2 parten en verwijder het klokhuis. Snijd de parten appel in kleine blokjes en voeg ook toe aan de tonijn. Meng door elkaar.
Bedek de helft van de sneetjes volkorenbrood met de helft van de botersla. Verdeel de tonijnsalade erover en dek af met de rest van de sla en vervolgens de rest van de sneetjes brood.
Halveer de sandwiches en serveer of pak ze in voor de lunch.
Volkorentonijnsandwich
De tonijn breng je op smaak met tomatenpuree en ui en serveer je op een volkorenbroodje. Lekker!
null personen
490 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de tonijn en de helft van de olie uit het blikje in een kom en meng de tomatenpuree erdoor. Snipper de kleine rode ui zo fijn mogelijk en voeg toe aan de tonijn. Snijd de appel in 2 parten en verwijder het klokhuis. Snijd de parten appel in kleine blokjes en voeg ook toe aan de tonijn. Meng door elkaar.
Bedek de helft van de sneetjes volkorenbrood met de helft van de botersla. Verdeel de tonijnsalade erover en dek af met de rest van de sla en vervolgens de rest van de sneetjes brood.
Halveer de sandwiches en serveer of pak ze in voor de lunch.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
280 g tonijn in olijfolie
1 el tomatenpuree
1 rode ui
½ Granny Smith appel
8 sneetjes volkorenvloerbrood
50 g botersla