Eenpersoons kipsaltimbocca met linguine
bewaar
bewaar

Eenpersoons kipsaltimbocca met linguine

Dit klassieke Italiaanse gerecht staat al in 15 minuten op tafel. En hoef je met niemand te delen!

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Dop de ontdooide tuinbonen zodat de dubbel gedopt zijn. Bewaar drie blaadjes (per persoon) en snijd de rest van de salie fijn. Bestrooi de kip rondom met peper, zout en de fijngesneden salie. Wikkel de plakken ham eromheen.

Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak de kip op hoog vuur rondom goudbruin. Bak ook kort de blaadjes salie mee en neem uit de pan. Blus af met de wijn. Halveer de tomaten in de lengte. Voeg de tuinerwten en tomaten toe en laat met de deksel op de pan op laag vuur 3-4 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout.

Giet de pasta af. Neem de kip uit de pan. Schep de pasta door de saus en op een bord. Leg daar de kip en de gebakken blaadjes salie op.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Eenpersoons kipsaltimbocca met linguine

Dit klassieke Italiaanse gerecht staat al in 15 minuten op tafel. En hoef je met niemand te delen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig