Roze frambozenpudding met cadillacs
bewaar
bewaar

Roze frambozenpudding met cadillacs

Met de welbekende roze snoepjes maak je het nagerecht nóg feestelijker.

15 min. bereiden / 4 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Laat de gelatine 5 min. weken in een ruime kom koud water. Pureer de frambozen met een staafmixer en wrijf de puree door een zeef.

Verwarm in een steelpan de frambozenpuree en los de suiker erin op. Neem de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan de puree. Roer tot de gelatine is opgelost en laat afkoelen.

Klop de slagroom lobbig met een mixer en spatel door het frambozenmengsel.

Spoel de puddingvorm om met koud water (niet afdrogen) en schep het mengsel in de puddingvorm. Zet afgedekt in de koelkast en laat minimaal 4 uur opstijven.

Stort de pudding op een schaal en garneer voor het serveren met blaadjes munt en cadillacs.

bereidingstipAls de pudding niet zo goed loskomt van de vorm, kun je de onderkant even kort in een kom heet water houden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roze frambozenpudding met cadillacs

Met de welbekende roze snoepjes maak je het nagerecht nóg feestelijker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig