Roze frambozenpudding met cadillacs
Met de welbekende roze snoepjes maak je het nagerecht nóg feestelijker.
Aan de slag
Laat de gelatine 5 min. weken in een ruime kom koud water. Pureer de frambozen met een staafmixer en wrijf de puree door een zeef.
Verwarm in een steelpan de frambozenpuree en los de suiker erin op. Neem de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan de puree. Roer tot de gelatine is opgelost en laat afkoelen.
Klop de slagroom lobbig met een mixer en spatel door het frambozenmengsel.
Spoel de puddingvorm om met koud water (niet afdrogen) en schep het mengsel in de puddingvorm. Zet afgedekt in de koelkast en laat minimaal 4 uur opstijven.
Stort de pudding op een schaal en garneer voor het serveren met blaadjes munt en cadillacs.
Roze frambozenpudding met cadillacs
Met de welbekende roze snoepjes maak je het nagerecht nóg feestelijker.
nagerecht
null personen
590 kcal
15 min. bereiden
240 min. wachten
Aan de slag
Laat de gelatine 5 min. weken in een ruime kom koud water. Pureer de frambozen met een staafmixer en wrijf de puree door een zeef.
Verwarm in een steelpan de frambozenpuree en los de suiker erin op. Neem de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan de puree. Roer tot de gelatine is opgelost en laat afkoelen.
Klop de slagroom lobbig met een mixer en spatel door het frambozenmengsel.
Spoel de puddingvorm om met koud water (niet afdrogen) en schep het mengsel in de puddingvorm. Zet afgedekt in de koelkast en laat minimaal 4 uur opstijven.
Stort de pudding op een schaal en garneer voor het serveren met blaadjes munt en cadillacs.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 blaadjes witte gelatine
250 g diepvries frambozen
100 g fijne kristalsuiker
400 ml verse slagroom
7½ g verse munt
140 g Autodrop bosvruchtrode cadillacs
Dit heb je nodig
staafmixer
puddingvorm (1 liter)