Pavlova met double choco
bewaar
bewaar

Pavlova met double choco

Met pavlova met double choco yoghurt is het meteen feest. Knap als je 't bij één portie weet te houden!

15 min. bereiden / 2 uur oventijd / 30 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 150 °C.

Splits de eieren. De eidooiers worden niet gebruikt. Klop in een vetvrije kom de eiwitten stijf met een mixer. Voeg de basterdsuiker geleidelijk toe en klop tot de eiwitten pieken vormen. Spatel de maizena, het vanille-extract, het citroensap en een mespunt zout erdoor.

Schep het eiwit in een cirkel van Ø 30 cm op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pavlova ca. 1 uur net onder het midden van de oven. Zet de oven uit en laat de pavlova nog 1 uur in de oven staan. Haal uit de oven en laat verder aŒfkoelen.

Leg de pavlova op een grote schaal en schep de double choco erop. Verdeel de frambozen en bramen erover en bestrooi met de poedersuiker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pavlova met double choco

Met pavlova met double choco yoghurt is het meteen feest. Knap als je 't bij één portie weet te houden!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig