Pavlova met double choco
Met pavlova met double choco yoghurt is het meteen feest. Knap als je 't bij één portie weet te houden!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 150 °C.
Splits de eieren. De eidooiers worden niet gebruikt. Klop in een vetvrije kom de eiwitten stijf met een mixer. Voeg de basterdsuiker geleidelijk toe en klop tot de eiwitten pieken vormen. Spatel de maizena, het vanille-extract, het citroensap en een mespunt zout erdoor.
Schep het eiwit in een cirkel van Ø 30 cm op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pavlova ca. 1 uur net onder het midden van de oven. Zet de oven uit en laat de pavlova nog 1 uur in de oven staan. Haal uit de oven en laat verder afkoelen.
Leg de pavlova op een grote schaal en schep de double choco erop. Verdeel de frambozen en bramen erover en bestrooi met de poedersuiker.
Pavlova met double choco
Met pavlova met double choco yoghurt is het meteen feest. Knap als je 't bij één portie weet te houden!
nagerecht
null personen
230 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
120 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 150 °C.
Splits de eieren. De eidooiers worden niet gebruikt. Klop in een vetvrije kom de eiwitten stijf met een mixer. Voeg de basterdsuiker geleidelijk toe en klop tot de eiwitten pieken vormen. Spatel de maizena, het vanille-extract, het citroensap en een mespunt zout erdoor.
Schep het eiwit in een cirkel van Ø 30 cm op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pavlova ca. 1 uur net onder het midden van de oven. Zet de oven uit en laat de pavlova nog 1 uur in de oven staan. Haal uit de oven en laat verder afkoelen.
Leg de pavlova op een grote schaal en schep de double choco erop. Verdeel de frambozen en bramen erover en bestrooi met de poedersuiker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
150 g witte basterdsuiker
2 tl maizena
½ tl vanille-extract
1 el citroensap
450 g Mona Oops! double choco
225 verse frambozen
150 g verse bramen
1 el poedersuiker
Dit heb je nodig
bakpapier