Mexicaanse ovengroente met een gebakken eitje
Easy does it! Waar zouden we zijn zonder oven?
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd de uien in parten en meng met de ovengroente, picadillo, de helft van de olie en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de eieren. Snijd de koriander fijn. Verdeel de groente over de borden en leg op elk bord een gebakken ei. Serveer met wat crème fraîche ernaast en bestrooi met de koriander.
Mexicaanse ovengroente met een gebakken eitje
Easy does it! Waar zouden we zijn zonder oven?
hoofdgerecht
null personen
390 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd de uien in parten en meng met de ovengroente, picadillo, de helft van de olie en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de eieren. Snijd de koriander fijn. Verdeel de groente over de borden en leg op elk bord een gebakken ei. Serveer met wat crème fraîche ernaast en bestrooi met de koriander.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
600 g ovengroente zoete aardappel, rode paprika en broccoli
4½ tl Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo
2 el milde olijfolie
4 middelgrote eieren
15 g verse koriander
200 ml crème fraîche light paprika-chili
Dit heb je nodig
bakpapier