Parelcouscous met geroosterde biet, artisjok, mozzarella & pancetta
De bietjes rooster je met venkelzaad in de oven. Het resultaat? Extra veel smaak!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de bietjes in parten en schep om met het venkzelzaad en de olie. Verdeel de bieten over een met bakpapier beklede bakplaat. Maak een deel van de bakplaat vrij en verdeel hierover de pancetta. Bak ca. 15 min. in de oven.
Bereid ondertussen de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de artisjokken uitlekken en snijd de peterselie fijn.
Schep de couscous voorzichtig om met de peterselie, artisjok en de bietjes. Scheur de mozzarella in stukken erover en verdeel de pancetta in grove stukken erover. Besprenkel met de balsamicoazijn en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Parelcouscous met geroosterde biet, artisjok, mozzarella & pancetta
De bietjes rooster je met venkelzaad in de oven. Het resultaat? Extra veel smaak!
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de bietjes in parten en schep om met het venkzelzaad en de olie. Verdeel de bieten over een met bakpapier beklede bakplaat. Maak een deel van de bakplaat vrij en verdeel hierover de pancetta. Bak ca. 15 min. in de oven.
Bereid ondertussen de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de artisjokken uitlekken en snijd de peterselie fijn.
Schep de couscous voorzichtig om met de peterselie, artisjok en de bietjes. Scheur de mozzarella in stukken erover en verdeel de pancetta in grove stukken erover. Besprenkel met de balsamicoazijn en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g gekookte bietjes
1 el venkelzaad
2 el milde olijfolie
80 g Beretta pancetta classica
300 g parelcouscous
280 g gemarineerde artisjok in pot
20 verse krulpeterselie
125 g buffelmozzarella
2 el balsamicoazijn
Dit heb je nodig
bakpapier