Parelcouscous met geroosterde biet, artisjok, mozzarella & pancetta
bewaar
bewaar

Parelcouscous met geroosterde biet, artisjok, mozzarella & pancetta

De bietjes rooster je met venkelzaad in de oven. Het resultaat? Extra veel smaak!

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de bietjes in parten en schep om met het venkzelzaad en de olie. Verdeel de bieten over een met bakpapier beklede bakplaat. Maak een deel van de bakplaat vrij en verdeel hierover de pancetta. Bak ca. 15 min. in de oven.

Bereid ondertussen de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de artisjokken uitlekken en snijd de peterselie fijn.

Schep de couscous voorzichtig om met de peterselie, artisjok en de bietjes. Scheur de mozzarella in stukken erover en verdeel de pancetta in grove stukken erover. Besprenkel met de balsamicoazijn en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Parelcouscous met geroosterde biet, artisjok, mozzarella & pancetta

De bietjes rooster je met venkelzaad in de oven. Het resultaat? Extra veel smaak!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig