Minikomkommers met ansjovis-eikruim
bewaar
bewaar

Minikomkommers met ansjovis-eikruim

Het zoute van de ansjovis matcht perfect met het eikruim en de komkommer. Een kleurrijke snack voor bij de VrijMiBo!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. hard. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Pel en prak met een vork.

Maak ondertussen de pangrattato. Verhit de olie in een koekenpan en bak de panko op middelhoog vuur al roerend in 3-4 min. goudbruin. Schep op een bord. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Voeg ¼ tl citroenrasp toe aan de warme panko. Laat afkoelen tot gebruik.

Halveer de komkommers in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Halveer de ansjovisfilets. Snijd de peterselie fijn en meng met het eikruim. Breng op smaak met peper.

Verdeel het eimengsel over de komkommers, verdeel de ansjovisfilets erover en bestrooi met de pangrattato. Serveer op een schaal.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Minikomkommers met ansjovis-eikruim

Het zoute van de ansjovis matcht perfect met het eikruim en de komkommer. Een kleurrijke snack voor bij de VrijMiBo!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig