Geroosterde aardappelen
Goudbruine aardappelen geroosterd in de oven, die kun je overal mee combineren.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C . Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze 8 min. in water met eventueel zout.
Smelt de boter in een pannetje.
Giet de aardappelkwarten af in een vergiet en schud goed, zodat de buitenkant kruimig wordt. Meng de aardappelen met de boter.
Leg de aardappelen op een met bak papier beklede bakplaat, bestrooi met zout naar smaak en rooster 40-45 min. in het midden van de oven goudbruin.
Geroosterde aardappelen
Goudbruine aardappelen geroosterd in de oven, die kun je overal mee combineren.
bijgerecht
null personen
310 kcal
15 min. bereiden
45 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C . Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze 8 min. in water met eventueel zout.
Smelt de boter in een pannetje.
Giet de aardappelkwarten af in een vergiet en schud goed, zodat de buitenkant kruimig wordt. Meng de aardappelen met de boter.
Leg de aardappelen op een met bak papier beklede bakplaat, bestrooi met zout naar smaak en rooster 40-45 min. in het midden van de oven goudbruin.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg kruimige aardappel
75 g ongezouten roomboter
Dit heb je nodig
bakpapier