Vegetarische Mexicaanse chiliburger met groentefriet & salade
bewaar
bewaar

Vegetarische Mexicaanse chiliburger met groentefriet & salade

De friet is gemaakt van groente, dat is eens wat anders!

5 min. bereiden / 30 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Meng de groentefriet met de komijn, de helft van de olie, peper en eventueel zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar. Schep halverwege om. Leg de flatbreads de laatste 3 min. naast de groentefriet in de oven.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de chiliburgers 6 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege.

Snijd ondertussen de helft van de komkommer in schuine dunne plakken. Snijd de rest van de komkommer in blokjes en meng met de slamelange en yoghurtdressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Besmeer de flatbreads met de groentespread en verdeel de burger en de komkommerplakjes erover. Serveer met de groentefriet en de maiskomkommersalade.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische Mexicaanse chiliburger met groentefriet & salade

De friet is gemaakt van groente, dat is eens wat anders!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig