Nutella ijskoffie
Coffee o'clock! Zon of geen zon, deze zelfgemaakte ijskoffie met nutella is altijd een goed idee.
5 min. bereiden
5 ingrediënten
Aan de slag
Laat de helft van de nutella met 1/10 van de hazelnootdrink in 1 min. op laag vuur smelten in een steelpan. Verdeel de gesmolten nutella over de binnenkant van de glazen.
Hak ondertussen de hazelnoten fijn. Rooster de noten 2 min. in een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur.
Doe de ijsklontjes, de espresso, de rest van de hazelnootdrink en de rest van de nutella in een blender. Verdeel de ijskoffie over de glazen. Garneer met de geroosterde hazelnoten.
Nutella ijskoffie
Coffee o'clock! Zon of geen zon, deze zelfgemaakte ijskoffie met nutella is altijd een goed idee.
nagerecht
null personen
5 min. bereiden
Aan de slag
Laat de helft van de nutella met 1/10 van de hazelnootdrink in 1 min. op laag vuur smelten in een steelpan. Verdeel de gesmolten nutella over de binnenkant van de glazen.
Hak ondertussen de hazelnoten fijn. Rooster de noten 2 min. in een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur.
Doe de ijsklontjes, de espresso, de rest van de hazelnootdrink en de rest van de nutella in een blender. Verdeel de ijskoffie over de glazen. Garneer met de geroosterde hazelnoten.
serveertip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 el Nutella
165 ml Zonnatura hazelnoot rijst drink
30 g ongebrande hazelnoten
15 ijsklontjes
100 ml Perla espresso forte
Dit heb je nodig
whiskyglazen
blender