Griekse yoghurt met bramen en basilicum
Een nagerecht dat binnen vijf minuten op tafel staat: kun je zelf ook gewoon borrelen!
Aan de slag
Snijd de dadel- en notenrepen in kleine stukjes. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en scheur in stukjes.
Verdeel de yoghurt over de glazen. Verdeel de helft van de stukjes reep, de helft van de bramen en de helft van de honing erover. Bestrooi met de helft van het basilicum.
Maak zo nog een laag met de rest van de yoghurt, stukjes reep, bramen, honing en basilicum.
Griekse yoghurt met bramen en basilicum
Een nagerecht dat binnen vijf minuten op tafel staat: kun je zelf ook gewoon borrelen!
nagerecht
null personen
185 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de dadel- en notenrepen in kleine stukjes. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en scheur in stukjes.
Verdeel de yoghurt over de glazen. Verdeel de helft van de stukjes reep, de helft van de bramen en de helft van de honing erover. Bestrooi met de helft van het basilicum.
Maak zo nog een laag met de rest van de yoghurt, stukjes reep, bramen, honing en basilicum.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 dadel & notenrepen pistache
5 g verse basilicum
500 ml Griekse yoghurt 0%
150 g bramen
2 el vloeibare honing