Frietje Tex-Mex
We gaan op de tex-mex toer met friet met pittige peper en guacamole.
Aan de slag
Halveer de groene jalapeñopeper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
Doe de smeerkaas in een magnetronbestendige schaal en schep de peper erdoor. Verwarm 30 sec. op 800 watt in de magnetron. Schep om en verwarm nog eens 30 sec. Herhaal eventueel nog één keer als de kaas niet warm genoeg is Verdeel de kaas over de friet en serveer met de guacamole en salsa. Zorg ervoor dat de koude sauzen de kaas niet te veel raken. Serveer direct.
Frietje Tex-Mex
We gaan op de tex-mex toer met friet met pittige peper en guacamole.
bijgerecht
null personen
235 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de groene jalapeñopeper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
Doe de smeerkaas in een magnetronbestendige schaal en schep de peper erdoor. Verwarm 30 sec. op 800 watt in de magnetron. Schep om en verwarm nog eens 30 sec. Herhaal eventueel nog één keer als de kaas niet warm genoeg is Verdeel de kaas over de friet en serveer met de guacamole en salsa. Zorg ervoor dat de koude sauzen de kaas niet te veel raken. Serveer direct.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verse groene jalapeñopeper
200 g smeerkaas naturel
700 g verse Vlaamse friet
200 g koelverse guacamole
115 g La Morena homemade salsa in pot
Dit heb je nodig
magnetron