Vegan loaded fries Japanse stijl
bewaar
bewaar

Vegan loaded fries Japanse stijl

Kapsalon goes vegan. Mét extra Japanse toppings.

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

13 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de friet over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin. Verhit tegen het einde van de baktijd van de friet de olie in een koekenpan. Snijd de kipstuckjes kleiner en bak met de shichimi togarashi 3 min. op middelhoog vuur. Meng de vegan mayo met de wasabi en het water.

Verdeel eerst de helft van de sla en paksoi over de aluminium schalen, daarna de friet. Verdeel vervolgens de rest van de sla en paksoi met de sojabonen en radijs, en tot slot de kipstuckjes en gember. Verdeel de wasabimayo en chilisaus erover en serveer.

Vegan loaded fries Japanse stijl

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan loaded fries Japanse stijl

Kapsalon goes vegan. Mét extra Japanse toppings.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig