Gevulde flatbreads met hummus, witte kaas en ei
bewaar
bewaar

Gevulde flatbreads met hummus, witte kaas en ei

Dit is zo'n ideaal gerecht voor als je eigenlijk geen tijd (en zin) hebt. Staat in een kwartiertje op tafel!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de olie in een koekenpan en bak 2 spiegeleieren.

Bestrijk deflatbreads met de helft van de hummus. Verdeel de helft van de rauwkost erover.

Leg op elke flatbread een spiegelei. Verkruimel de kaas erover. Vouw de flatbreads dicht. Serveer de rest van de hummus en rauwkost apart erbij.

bewaartipDit gerecht meenemen voor onderweg of een picknick? Bak de eieren dan aan 2 kanten of tot de dooier stevig is en laat afkoelen. Verpak de gevulde flatbreads goed in vershoudfolie en koel ze tot gebruik (in de koelbox). Neem de rest van de hummus en rauwkost in afgesloten bewaardozen mee.
combinatietipLekker met tabasco.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde flatbreads met hummus, witte kaas en ei

Dit is zo'n ideaal gerecht voor als je eigenlijk geen tijd (en zin) hebt. Staat in een kwartiertje op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig