Gevulde flatbreads met hummus, witte kaas en ei
Dit is zo'n ideaal gerecht voor als je eigenlijk geen tijd (en zin) hebt. Staat in een kwartiertje op tafel!
Aan de slag
Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een koekenpan en bak 2 spiegeleieren.
Bestrijk deflatbreads met de helft van de hummus. Verdeel de helft van de rauwkost erover.
Leg op elke flatbread een spiegelei. Verkruimel de kaas erover. Vouw de flatbreads dicht. Serveer de rest van de hummus en rauwkost apart erbij.
Gevulde flatbreads met hummus, witte kaas en ei
Dit is zo'n ideaal gerecht voor als je eigenlijk geen tijd (en zin) hebt. Staat in een kwartiertje op tafel!
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een koekenpan en bak 2 spiegeleieren.
Bestrijk deflatbreads met de helft van de hummus. Verdeel de helft van de rauwkost erover.
Leg op elke flatbread een spiegelei. Verkruimel de kaas erover. Vouw de flatbreads dicht. Serveer de rest van de hummus en rauwkost apart erbij.
bewaartip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g Planet Deli plain folded flatbreads
½ el traditionele olijfolie
2 middelgrote eieren
100 g pikante hummus
300 g rauwkost komkommer
50 g witte kaas