Discolimo's
Aan de slag
Schenk 2 eetlepels van de limonadesiroop op een schoteltje. Strooi de suiker op een ander schoteltje. Doop de rand van de glazen eerst in de limonadesiroop en daarna in de suiker.
Laat de ananasschijven en de kersen in een zeef uitlekken. Schil de kiwi's en snij ze ieder in 5 plakken. Snij alle ananasschijven in 5 stukjes. Steek aan elk stokje 1 stukje ananas, 1 plakje kiwi, 1 stukje ananas en 2 kersen.
Schenk het mineraalwater en de rest van de limonadesiroop in de glazen. Zet de stokjes erin en serveer. Roer voordat je gaat drinken met het stokje je drankje door elkaar.
Discolimo's
null personen
141 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schenk 2 eetlepels van de limonadesiroop op een schoteltje. Strooi de suiker op een ander schoteltje. Doop de rand van de glazen eerst in de limonadesiroop en daarna in de suiker.
Laat de ananasschijven en de kersen in een zeef uitlekken. Schil de kiwi's en snij ze ieder in 5 plakken. Snij alle ananasschijven in 5 stukjes. Steek aan elk stokje 1 stukje ananas, 1 plakje kiwi, 1 stukje ananas en 2 kersen.
Schenk het mineraalwater en de rest van de limonadesiroop in de glazen. Zet de stokjes erin en serveer. Roer voordat je gaat drinken met het stokje je drankje door elkaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 ml limonadesiroop met frambozensmaak
4 eetlepels suiker
4 schijven ananas
20 kersen
2 kiwi's
2 l koolzuurhoudend mineraalwater
Dit heb je nodig
satéstokjes
zeef
hoge glazen