Pizza tartufato
Pizza met mascarpone, truffel en uitgebakken spek: lekker met een hoofdletter L.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de paddenstoelenmix 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de provolone in dunne reepjes.
Leg de pizzabodems op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Besmeer de pizzabodems met de mascarpone en verdeel de paddenstoelenmix, kaasreepjes en spekreepjes erover. Bak de pizza’s ca. 8-10 min. in de oven. Wissel de bakplaten halverwege.
Neem de pizza’s uit de oven en besprenkel met de truffelolie.
Pizza tartufato
Pizza met mascarpone, truffel en uitgebakken spek: lekker met een hoofdletter L.
hoofdgerecht
null personen
1100 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de paddenstoelenmix 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de provolone in dunne reepjes.
Leg de pizzabodems op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Besmeer de pizzabodems met de mascarpone en verdeel de paddenstoelenmix, kaasreepjes en spekreepjes erover. Bak de pizza’s ca. 8-10 min. in de oven. Wissel de bakplaten halverwege.
Neem de pizza’s uit de oven en besprenkel met de truffelolie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g paddenstoelenmix rode paprika, rode ui en bieslook
80 g provolone kaas
2 pizzabodems tomaat
80 g mascarpone
70 g uitgebakken spekreepjes
1 el truffelolie
Dit heb je nodig
bakpapier