Avocado Bounty van Fooddeco
bewaar
bewaar

Avocado Bounty van Fooddeco

Met maar 5 ingrediënten maak je deze Bounty van Colette Dike makkelijk zelf!

15 min. bereiden / 2 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Meng alle ingrediënten, behalve de chocolade, in de keukenmachine tot een mooi egaal mengsel.

Bekleed de bakvorm met het bakpapier. Schep het kokosmengsel in de vorm. Strijk de bovenkant helemaal glad. Gebruik hiervoor de achterkant van een lepel (maak deze een beetje nat).

Smelt de chocolade. Schenk over het kokosmengsel en strooi hier optioneel wat eetbare versiering overheen.

bereidingstipDe Bounty versieren? Daar kun je eetbare bloemetjes, discodip, chocoladefantasie, mini-marshmallows of andere versiering voor gebruiken.
kookstaptipBewaar de Bounty in de koelkast, anders smelt de reep. Gebruik een scherp, eventueel warm mes om de Bounty zo goed mogelijk te kunnen snijden.

Avocado Bounty van Fooddeco

Instructievideo - 00:58 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Avocado Bounty van Fooddeco

Met maar 5 ingrediënten maak je deze Bounty van Colette Dike makkelijk zelf!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig