Gegrilde peer met citroenyoghurt
We bereiden deze keer alles op de barbecue: zelfs het nagerecht. Waarom ook niet?
Aan de slag
Steek, als je de barbecue gebruikt, deze alvast aan. Schil de peren, halveer ze en verwijder met de meloenbolletjeslepel het klokhuis. Rasp de schil van de citroen. Meng samen met de kardemom en honing door de yoghurt. Hak de pistachenoten grof. Breek de koekjes in 3 tot 4 stukken.
Verhit, als je geen barbecue gebruikt, de grillpan. Gril de halve peren in de grillpan of op de barbecue 5 min. Zorg dat ze overal mooie grillstrepen krijgen. Verdeel de gegrilde halve peren over de borden, schep er een lepel yoghurt op, bestrooi met de pistachenoten en steek er een paar koekstukken in.
Gegrilde peer met citroenyoghurt
We bereiden deze keer alles op de barbecue: zelfs het nagerecht. Waarom ook niet?
nagerecht
null personen
125 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek, als je de barbecue gebruikt, deze alvast aan. Schil de peren, halveer ze en verwijder met de meloenbolletjeslepel het klokhuis. Rasp de schil van de citroen. Meng samen met de kardemom en honing door de yoghurt. Hak de pistachenoten grof. Breek de koekjes in 3 tot 4 stukken.
Verhit, als je geen barbecue gebruikt, de grillpan. Gril de halve peren in de grillpan of op de barbecue 5 min. Zorg dat ze overal mooie grillstrepen krijgen. Verdeel de gegrilde halve peren over de borden, schep er een lepel yoghurt op, bestrooi met de pistachenoten en steek er een paar koekstukken in.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 Conference peren
1 citroen
½ tl gemalen kardemom
1 el honing
250 g Griekse yoghurt
30 g pistachenoten
8 almond thins amandelkoekjes
Dit heb je nodig
meloenbolletjeslepel
barbecue
grillpan