Open s'mores
In Amerika sluiten ze er traditioneel de barbecue mee af, dus dat moeten wij dan ook maar eens proberen.
Aan de slag
Breek de reep chocolade met pinda en krokante stukjes in stukjes. Leg de tea biscuits op een grote schaal en verdeel de chocolade erover. Rijg de marshmallows aan metalen spiesen en rooster ze boven de nog hete barbecue. Leg op elk koekje voorzichtig een warme marshmallow, zodat de chocolade een beetje smelt, en serveer.
Open s'mores
In Amerika sluiten ze er traditioneel de barbecue mee af, dus dat moeten wij dan ook maar eens proberen.
nagerecht
null porties
95 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breek de reep chocolade met pinda en krokante stukjes in stukjes. Leg de tea biscuits op een grote schaal en verdeel de chocolade erover. Rijg de marshmallows aan metalen spiesen en rooster ze boven de nog hete barbecue. Leg op elk koekje voorzichtig een warme marshmallow, zodat de chocolade een beetje smelt, en serveer.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
90 g Milka chocoladereep met pinda en krokante stukjes
12 biscuitjes
12 Frisia marshmallows
Dit heb je nodig
barbecue