Chocopannenkoekjes met marshmallows
bewaar
bewaar

Chocopannenkoekjes met marshmallows

Mini-pannenkoekjes met lekker veel zoet bovenop.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de pannenkoekenmix met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Vet de gourmetpannetjes in met wat boter. Schep 1 el beslag in elk pannetje. Keer de pannenkoekjes zodra het beslag is gestold (na ca. 4 min.) en de onderkant goudbruin is.

Bestrooi de pannenkoekjes met de hagelslag en leg daarop een marshmallow. Bak de pannenkoekjes totdat de marshmallow smelt. Strooi er de suikerpinda’s over en serveer. Maak zo ook de rest van de pannenkoekjes.

bereidingstipJe kunt de pannenkoekenmix 2 uur van tevoren maken. Bewaar de fles afgesloten in de koelkast. Schud voor gebruik.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chocopannenkoekjes met marshmallows

Mini-pannenkoekjes met lekker veel zoet bovenop.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig