Toast met pesto, roergebakken spinazie & ei
Een brunch op de planning? Voeg deze rijkbelegde boterham dan zéker toe aan het menu.
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water en pel. Snijd elk ei in 4 parten.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en laat de spinazie al omscheppend slinken. Laat uitlekken in een vergiet.
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en besmeer ze met de pesto. Verdeel de spinazie erover en snijd de sneetjes diagonaal door. Schaaf de Parmezaanse kaas erboven en verdeel vervolgens de eiparten erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Toast met pesto, roergebakken spinazie & ei
Een brunch op de planning? Voeg deze rijkbelegde boterham dan zéker toe aan het menu.
null personen
385 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water en pel. Snijd elk ei in 4 parten.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en laat de spinazie al omscheppend slinken. Laat uitlekken in een vergiet.
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en besmeer ze met de pesto. Verdeel de spinazie erover en snijd de sneetjes diagonaal door. Schaaf de Parmezaanse kaas erboven en verdeel vervolgens de eiparten erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 buiteneieren
½ el traditionele olijfolie
400 g verse spinazie
4 sneetjes stevige donkere meergranenbroden
135 g pesto paprika
25 g Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
broodrooster