Gekaramelliseerde aardbeientaartjes met balsamicoazijn & gorgonzola
bewaar
bewaar

Gekaramelliseerde aardbeientaartjes met balsamicoazijn & gorgonzola

Een bijzonder gebakje kun je dit wel noemen. Aardbeien, gorgonzola en balsamico: je moet het eens proeven, écht.

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de muffinvorm in. Verwijder van de aardbeien de kroontjes en halveer. Snijd de gorgonzola in stukjes.

Verhit de boter in een koekenpan en bak de aardbeien met de suiker en laat karamelliseren. Voeg de balsamicoazijn toe.

Snijd ondertussen het bladerdeeg in een stuk persoon en bekleed de holtes in de muffinvorm met het bladerdeeg. Verdeel de gorgonzola en aardbeien erover. Bak ca. 15 min. in het midden van de oven. Haal de taartjes uit de oven en laat 5 min. afkoelen.

Hak ondertussen de pistachenoten fijn. Bestrooi de afgekoelde aardbeientaartjes met de pistachenoten en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gekaramelliseerde aardbeientaartjes met balsamicoazijn & gorgonzola

Een bijzonder gebakje kun je dit wel noemen. Aardbeien, gorgonzola en balsamico: je moet het eens proeven, écht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig