Krokante tortilla met hummus, groene kruiden en witte kaas
We gebruiken tortilla's als pizzabodem voor dit originele lunchgerecht met kruiden en bietjes.
Aan de slag
Haal de blaadjes van de takjes munt en basilicum. Snijd de munt, het basilicum en de koriander fijn. Snijd de bietjes in partjes.
Verhit 2 koekenpannen op laag vuur. Bestrijk de tortilla’s met de olie en bak ze in 2 delen 3 min. in de koekenpannen. Keer halverwege. Leg de tortilla’s elk op een bord en bestrijk ze met de hummus. Verdeel de bietjes erover, bestrooi met de kruiden en verkruimel de witte kaas erover.
Krokante tortilla met hummus, groene kruiden en witte kaas
We gebruiken tortilla's als pizzabodem voor dit originele lunchgerecht met kruiden en bietjes.
null personen
420 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Haal de blaadjes van de takjes munt en basilicum. Snijd de munt, het basilicum en de koriander fijn. Snijd de bietjes in partjes.
Verhit 2 koekenpannen op laag vuur. Bestrijk de tortilla’s met de olie en bak ze in 2 delen 3 min. in de koekenpannen. Keer halverwege. Leg de tortilla’s elk op een bord en bestrijk ze met de hummus. Verdeel de bietjes erover, bestrooi met de kruiden en verkruimel de witte kaas erover.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
10 g verse munt
10 g verse basilicum
10 g verse koriander
200 g gekookte bietjes
4 La Morena volkorentortilla's
1 el traditionele olijfolie
150 g hummus
100 g witte kaas