Krokante tortilla met hummus, groene kruiden en witte kaas
bewaar
bewaar

Krokante tortilla met hummus, groene kruiden en witte kaas

We gebruiken tortilla's als pizzabodem voor dit originele lunchgerecht met kruiden en bietjes.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Haal de blaadjes van de takjes munt en basilicum. Snijd de munt, het basilicum en de koriander fijn. Snijd de bietjes in partjes.

Verhit 2 koekenpannen op laag vuur. Bestrijk de tortilla’s met de olie en bak ze in 2 delen 3 min. in de koekenpannen. Keer halverwege. Leg de tortilla’s elk op een bord en bestrijk ze met de hummus. Verdeel de bietjes erover, bestrooi met de kruiden en verkruimel de witte kaas erover.

variatietipProbeer ook eens hummus met een twist, zoals die met ras el hanout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante tortilla met hummus, groene kruiden en witte kaas

We gebruiken tortilla's als pizzabodem voor dit originele lunchgerecht met kruiden en bietjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig