Groentenestjes met ei
Leuk om te serveren bij de brunch: courgettespaghetti met kaas en eieren.
Aan de slag
Snijd de bieslook fijn en schep de helft door de courgettespaghetti. Verhit de olie in twee hapjespannen en schep er de courgette in hoopjes van 8 cm doorsnee. Maak een kuiltje in het midden en bestrooi de hoopjes met de Parmezaanse kaas. Breek boven elk kuiltje een ei en bak 6-8 min. tot het eiwit stolt. Doe eventueel na 5 min. de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de rode en gele peper in ringetjes. Verwijder de zaadlijsten en zaadjes als je niet van pittig houdt. Bestrooi de eieren met de peperringetjes en de rest van de bieslook. Serveer de groentenestjes met ei direct.
Groentenestjes met ei
Leuk om te serveren bij de brunch: courgettespaghetti met kaas en eieren.
null porties
140 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bieslook fijn en schep de helft door de courgettespaghetti. Verhit de olie in twee hapjespannen en schep er de courgette in hoopjes van 8 cm doorsnee. Maak een kuiltje in het midden en bestrooi de hoopjes met de Parmezaanse kaas. Breek boven elk kuiltje een ei en bak 6-8 min. tot het eiwit stolt. Doe eventueel na 5 min. de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de rode en gele peper in ringetjes. Verwijder de zaadlijsten en zaadjes als je niet van pittig houdt. Bestrooi de eieren met de peperringetjes en de rest van de bieslook. Serveer de groentenestjes met ei direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
10 g bieslook
400 g courgettespaghetti
2 el milde olijfolie
40 g Parmigiano Reggiano-poeder
8 middelgrote eieren
½ rode peper
½ gele chili peper