Pasta met balsamicobietjes & tuinbonen
Italiaanse en Hollandse ingrediënten verenigd in één gerecht. Wat een topcombinatie!
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 5 min. de tuinbonen toe. Snijd ondertussen de bietjes in blokjes van 1 cm en meng met de balsamicoazijn. Laat staan tot gebruik. Snijd de peterselie fijn.
Giet de fusilli en tuinbonen af. Meng met de pestospread en bietjes in een schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Scheur de mozzarella in stukken erover en garneer met de peterselie.
Pasta met balsamicobietjes & tuinbonen
Italiaanse en Hollandse ingrediënten verenigd in één gerecht. Wat een topcombinatie!
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 5 min. de tuinbonen toe. Snijd ondertussen de bietjes in blokjes van 1 cm en meng met de balsamicoazijn. Laat staan tot gebruik. Snijd de peterselie fijn.
Giet de fusilli en tuinbonen af. Meng met de pestospread en bietjes in een schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Scheur de mozzarella in stukken erover en garneer met de peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
300 g diepvries fijne tuinbonen
500 g gekookte bietjes
1 el balsamicoazijn
15 g verse peterselie
95 g koelverse pestospread
125 g mozzarella