Carpaccio XL
Met een klassieker als carpaccio zit je altijd goed. Zéker als we het hebben over drie verschillende soorten in één gerecht.
Aan de slag
Snijd de ui in zo dun mogelijke ringen. Doe in een schaal, giet er kokend water over en giet af. Snijd de radijs in plakjes. Schep de ui, radijs, kapperappeltjes en 2 el vocht uit het potje (per 8 personen) van de kapperappeltjes door elkaar.
Schaaf de Parmezaanse kaas in flinters. Meng de sojabonen en het sesamzaad door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep de radijssalade, Parmezaanse kaas, sojabonen, misticanza sla en kiemgroente in aparte schalen of kommen. Snijd het stokbrood in dunne plakjes. Verdeel de verschillende soorten carpaccio over 1 grote schaal of de borden. Laat iedereen zijn of haar eigen voorgerechtje samenstellen.
Carpaccio XL
Met een klassieker als carpaccio zit je altijd goed. Zéker als we het hebben over drie verschillende soorten in één gerecht.
voorgerecht
null personen
245 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in zo dun mogelijke ringen. Doe in een schaal, giet er kokend water over en giet af. Snijd de radijs in plakjes. Schep de ui, radijs, kapperappeltjes en 2 el vocht uit het potje (per 8 personen) van de kapperappeltjes door elkaar.
Schaaf de Parmezaanse kaas in flinters. Meng de sojabonen en het sesamzaad door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep de radijssalade, Parmezaanse kaas, sojabonen, misticanza sla en kiemgroente in aparte schalen of kommen. Snijd het stokbrood in dunne plakjes. Verdeel de verschillende soorten carpaccio over 1 grote schaal of de borden. Laat iedereen zijn of haar eigen voorgerechtje samenstellen.
variatietip:
variatietip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kleine rode ui
175 g radijsjes
125 g kapperappeltjes
75 g Parmigiano Reggiano
175 g koelverse edamame sojabonen
1 tl geroosterd sesamzaad
100 g misticanza sla
60 g milde kiemgroente
1 vers meergranen stokbrood
2 schalen Black Angus carpaccio
1 schaal tonijncarpaccio
1 schaal zalmcarpaccio