Alcoholvrije scroppino met bosvruchten
Kerst of niet: feestelijke momenten vier je met deze alcoholvrije cocktail.
Aan de slag
Snijd de ongeschilde appel in flinterdunne plakjes. Haal het sorbetijs uit de vriezer, zodat het iets zachter wordt. Schep het ijs in een grote kom en schenk het fruitsap en mineraalwater erbij. Klop alles met een garde tot een schuimende drank.
Verdeel over de flûtes. Garneer met de blauwe bessen, verdeel als garnering de plakjes appel over de glazen en serveer direct.
Alcoholvrije scroppino met bosvruchten
Kerst of niet: feestelijke momenten vier je met deze alcoholvrije cocktail.
null personen
95 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ongeschilde appel in flinterdunne plakjes. Haal het sorbetijs uit de vriezer, zodat het iets zachter wordt. Schep het ijs in een grote kom en schenk het fruitsap en mineraalwater erbij. Klop alles met een garde tot een schuimende drank.
Verdeel over de flûtes. Garneer met de blauwe bessen, verdeel als garnering de plakjes appel over de glazen en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ Elstar appel
4 bolletjes bosvruchtensorbetijs
200 ml AH water & fruit appel
200 ml bruisend mineraalwater citroen
50 g verse blauwe bessen
Dit heb je nodig
champagneflûtes