Bloody mary gazpacho
Zware avond achter de rug? We zetten het feest gewoon nog even door met deze bloody mary gazpacho.
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de rode paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de paprika, de tomaten, de tomato frito, de tabasco chipotle, de wodka en de ijsblokjes in de blender en pureer tot een gazpacho.
Halveer de stengels bleekselderij in de breedte. Rijg de cherrytomaten en de radijsjes aan de tapasprikkers. Verdeel de gazpacho over de glazen en garneer met de groente.
Bloody mary gazpacho
Zware avond achter de rug? We zetten het feest gewoon nog even door met deze bloody mary gazpacho.
null personen
160 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de rode paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de paprika, de tomaten, de tomato frito, de tabasco chipotle, de wodka en de ijsblokjes in de blender en pureer tot een gazpacho.
Halveer de stengels bleekselderij in de breedte. Rijg de cherrytomaten en de radijsjes aan de tapasprikkers. Verdeel de gazpacho over de glazen en garneer met de groente.
bereidingstip:
serveertip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
150 g tomaten
350 ml tomato frito
2 tl Tabasco chipotle
100 ml wodka
4 ijsblokjes
2 stengels bleekselderij
8 cherrytomaten
8 radijsjes
Dit heb je nodig
blender
tapasprikkers