Zandtaartjes met romige citroenvulling
Doordat de bodems kant-en-klaar zijn, maak je deze taartjes al in 5 minuten. Handig!
Aan de slag
Meng de lemon curd met de Monchou. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verdeel op school de vulling over de zandbodems en zet alle versiersels erbij zodat iedereen zijn eigen taartje kan versieren.
variatietipDecoreer met kersthagel (pak 200 g, AH FeestFavoriet), hulstblaadjes (zakje 150 g, AH FeestFavoriet) wit, melk of puur, gesuikerde chocolade-amandelen (doosje 170 g, AH FeestFavoriet), verse frambozen of melkchocolade kerstmannetjes (doosje 20 stuks, AH FeestFavoriet).
bereidingstipWil je liever zo veel mogelijk voorbereiden? Je kunt thuis de koekjes al besmeren met de citroenvulling en versieren met de amandelen, de hulstblaadjes en de frambozen. Strooi op school de hagelslag er pas overheen, dan blijven de kleuren mooi!
Zandtaartjes met romige citroenvulling
Doordat de bodems kant-en-klaar zijn, maak je deze taartjes al in 5 minuten. Handig!
nagerecht
null porties
205 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Meng de lemon curd met de Monchou. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verdeel op school de vulling over de zandbodems en zet alle versiersels erbij zodat iedereen zijn eigen taartje kan versieren.
variatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el lemon curd
200 g MonChou
8 zandbodems