Sjalotten-cranberrychutney
bewaar
bewaar

Sjalotten-cranberrychutney

Verras je gasten met dit hapje vol uitgesproken smaken.

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de sjalotten in ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de sjalotten en salie 13 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Zet het vuur iets lager als de sjalotten dreigen te verbranden. Voeg de cranberry compote toe en bak nog 2 min. mee. Schep goed om. Breng op smaak met flink wat versgemalen peper en wat zout.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 3 min. op middelhoog vuur. Schep op een bord en laat afkoelen.

Serveer de chutney met de noten.

combinatietipLekker met wat stokbrood en een stukje oude geitenkaas (het gerecht is dan niet meer lactosevrij).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sjalotten-cranberrychutney

Verras je gasten met dit hapje vol uitgesproken smaken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig